Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
26. Jan 2018
close

Energetické miesto č. 3 - Košice.

Počas uplynulých dvoch dní sa desiatky fantastických ľudských bytostí spolupodieľalo na vytvorení nového energetického miesta, tentokrát na východe Slovenska, v Košiciach. Miesto je spojené s prameňom Anička a viac info o ňom môžete nájsť tu: http://sk.estudanky.eu/633-mineralny-pramen-anicka

Niekoľkí "testeri" už boli priamo na mieste a hlásia to, o čom som sa ja presvedčil na "diaľku", teda, že vytvorený energetický rámec je veľmi, ale veľmi intenzívny a priamo na mieste dokonca, chvíľami, až opticky pozorovateľný. Je fakt, že ak je neutrálny kód miesta modifikovaný vyššími vibráciami, môže sa zjaviť až akési "vlnenie" vzduchu na to mieste a doň sa môžu premietať dokonca i vízie spojené s ľudský vedomím. Je to úplne normálne a v podstate ide o to isté, čo sa deje často na miestach "liturgických" zázrakov a s čím sa spája veľa (dez)interpretácií. Príde čas a dovolím si to vysvetliť dôkladnejšie, lebo touto našou prácou budeme postupne svedkami rôznych zaujímavých dejov a ja by som bol nerád, aby sa to celé zvrtlo iným smerom, než to v skutočnosti je.

A tí z Vás, ktorí len prídete na ktorékoľvek toto energetické miesto, po precítení jeho pôsobenia, prosím, zatvorte na okamih oči a v tichu svojho ja vyslovte ď a k u j e m.... Nie, nikto, kto sa na energetizácii miesta podieľal, netrvá na vďake, oj, veru nie, to len svojou, chvíľu smerom k vďake, zameranou pozornosťou, vytvoríte podmienky, ktoré daný energetický kód ešte o kúsok umocnia. Nebudem tu spamovať vysvetľovaním, o tomto som už napísal v minulosti extra článok a áno, celé to je opäť len tá úplne nespoznaná časť fyziky nášho Vesmíru. Užívajte v radosti, priatelia. :)

Ďakujem!

Kristián Tino Beňo

Foto bolo použité zo stránky http://sk.estudanky.eu/uvod