Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
17. Jan 2018
close

Nové energetické miesto a krátky návod ako ho NAPLNO využiť.

Heurééka! :) Prameň číslo 2 je aktívny. Tentokrát sme s mojimi kolegami „zašli“ na Moravu a energeticky upravili miesto pri studničke Koretinka. Viac info o mieste tu: http://m.estudanky.eu/2199-studanka-koretinka Môžem potvrdiť, že to naberá veľmi slušné obrátky a je cítiť, že tí, ktorí sa do projektu zapojili aktívne, teda ho „nakvantovali“, to urobili skutočne „naplno“. S daným miestom sa dejú veľmi (ne)obyčajné veci, o ktorých sa nebudem veľmi rozpisovať, aby som nezmiatol „laickú“ verejnosť, pre ktorú to primárne celé konáme. :) Len v skratke uvediem, že sa dané miesta stávajú akýmsi „portálom“ a „meetingom pointom“ pre veľa zaujímavých udalostí. Niektorí z Vás už iste vedia o čom píšem, pre ostatných to vôbec nie je podstatné.

Dovolím si ešte pár viet smerom k plnému využitiu potenciálu energetického kódu, ktorý je teraz s miestom spojený. Je dôležité, aby ten, kto sa chce naň naladiť, na pár chvíľ stíšil svoju myseľ a sústredil sa na pocity, ktoré v danom mieste, či pri kontakte s vodou z neho, má. To, čo nazývam „kódom dokonalosti“ je totiž v podstate i akýsi druh „katalyzárota“, cez ktorý sa urýchľujú deje spojené s našim výberom (zámerom), ktorý je pre každého jednotlivca jeho „dokonalým stavom“.

Veľmi zjednodušene to môžeme nazvať „miestom zázrakov“, kedy ich konečné zameranie určuje vedomie každého jedného človeka. Teda v momente pobytu na danom mieste a po precítení jeho „genius loci“ sa môže ktokoľvek v ňom jednoducho "vykúpať", a ten, kto chce potenciál miesta využiť i na splnenie nejakého konkrétneho zámeru, potrebuje sa len sústrediť na to, po čom túži. Opakujem, je potrebné zamerať svoju pozornosť na NOVÝ STAV, ktorý sa môže viazať na akýkoľvek aspekt svojej reality. Ja viem, znie to celé akosi „ezotericky“, či až „šarlatánsky“, ale ide o vec, ktorá je súčasťou možností našej reality a kto a priopri takéto veci odmieta, vôbec sa mu nečudujem a odporúčam toto celé nechať plávať. :)

Pre ostatných ma napadá ešte jedna paralela, ktorá možno viacerým z Vás pomôže „pochopiť“, čo sa to tam vlastne deje a vlastne i to, prečo to miesto vnímam ako skutočný fyzický „portál“. Je to, akoby sme otvorili okno, ktoré nás spája s „krajinou zázrakov“ a mali sme tak priamy prístup k čomukoľvek, po čom túžime. Opakujem, že naplniť svoju túžbu dokáže každý „vedomý človek“ sám, bez potreby takýchto pomôcok, ale pre tých, ktorí nemajú trpezlivosť sa to naučiť, sa toto celé deje.

To je všetko. Na budúci týždeň bude pripravené miesto ďalšie. Prosím, majme na pamäti, že toto pre nás všetkých konajú desiatky „vedomých“ ľudí, ktorí sa na tom celom aktívne zúčastňujú v skupine "Matrix Energie - Energetické pramene SK a CZ" a ja som len „hovorca“ projektu, takže moja a verím, že i Vaša tichá vďaka, nech smeruje smerom k nim.

ĎAKUJEM i ja! :)

Kristián Tino Beňo

Foto pochádza zo stránky http://www.estudanky.eu