Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
10. Jan 2018
close

Prvé miesto je energeticky aktívne.

Hlásim HOTOVO! "Bol som“ tam a je to fakt energetická „šupa“, čo mi priebežne už niekoľko hodín viacerí hlásite tiež! :) Prvé miesto pri prameni Banícky v Kremnici je energeticky aktívne, no každý ďalší krok k jeho umocneniu z Vašej strany je naďalej a navždy vítaný. Kedysi sa na Zemi budovali pyramídy, či chrámy a dnes „vedomí“ ľudia dokážu to isté bez potreby kameňa, či úmornej fyzickej práce. Geometrická štruktúra má iste svoju energetickú moc, no pole ľudského srdca má v tomto smere možnosti skutočne neobmedzené a my, priatelia, práve robíme praktické kroky smerom, ktorý prinesie zmeny na globálnej úrovni.

Myslím, že toto je práve to, čo môže zmeniť úplne VŠETKO. O zmenách nekecáme, začali sme ich prakticky vykonávať a to je to, o čo tu na Zemi vlastne ide. Začali sme síce v tichosti, no viem, že ZEM o nás veľmi dobre vie...:) Dovolím si ešte zhrnúť celý proces a z toho vyplývajúce aspekty v pár vetách. S mojimi „vedomými“ priateľmi sme cielene zmenili energetickú povahu fyzického miesta, ktoré sme priradili a budem priraďovať k prameňom a studniam na Slovensku a v Čechách. Teda „zázračným“ sa nestáva voda, ale MIESTO, ktorého energetický potenciál sa odráža i na energetickej kvalite všetkého fyzického, čo je s daným miestom spojené. Teda aj ľudské telo, ak sa v danom mieste nachádza, kamene, či hoci voda z prameňa. Použili sme miesto spojené s vodným živlom preto, lebo sa z neho dá „nabrať“. Vodu z prameňa nie je potrebné piť, ale len s ňou fyzicky prísť do kontaktu, aby jej „kód“ poslal správu ďalej.

Píšem to preto, lebo máme v našej skupine https://www.facebook.com/groups/1211984558936146/ plány takto postupne vybudovať „sieť“ energetických miest a chemická kvalita vody sa môže, vzhľadom na poveternostné, či iné okolnosti, meniť, či dokonca budeme využívať i miesta s vodou "úžitkovou", ako sú mestské fontány a podobne. Daný energo-informačný kód sa nachádza v tom, čo my nazývame „kvantové pole“, ktorého nosičom môže byť čokoľvek a k vystaveniu sa jeho účinkom preto, opakujem, vôbec nie je potrebné to „požiť“, ale sa ňou hoci len potrieť, či ju mať „pri sebe“. Moji priatelia zo seminárov vedia o čo ide, Vás ostatných prosím len o dôveru v tomto smere, lebo nie je v mojich možnostiach to celé tu vysvetliť. Ja viem, pre „nezasvätených“ to znie asi čudne, ale čo už s tým takto teraz v stredu poobede. :)

Články o energetizácie prameňov v tejto chvíli na Facebookovej stránke končia, týmto aspektom sa budeme zaoberať výhradne len v uvedenej skupine. Tu vždy len v krátkosti uverejním meno a lokáciu ďalšieho prameňa, ktorý sa stane aktívnym po našej vedomej činnosti. Postupne bude k dispozícii ucelený zoznam prameňov na tejto webovej stránke, aby mal tak mal k nemu prístup úplne každý a mohol využívať z toho prameniace benefity. Myslím, že to je všetko. Vlastne nie, nie je...

Kamaráti, Vy, ktorí ste do tohto nášho projektu aktívnym „kvantovaním“ zapojili, alebo sa ešte len zapojíte, každý JEDEN z Vás robí niečo veľké. A je jedno, či Vaše meno je ostatným známe, alebo nie, lebo to viete VY a Správca toho celého systému, ktorý sa v tejto chvíli len pod fúzy usmieva a radostne si mrmle....“toto je ono, toto je ono, už ste konečne našli to, čo Vám celý čas ležalo pri nose“...:) A keď sa usmieva Správca systému, všetci v ňom sa budú smiať čoskoro tiež, lebo to inak ani nemôže byť, veď fyzika...:)

ĎAKUJEM!

Kristián Tino Beňo