Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
8. Jan 2018
close

Prvý "zázračný" prameň.

ĎAKUJEM, ĎAKUJEM, ĎAKUJEM! Som veľmi rád, že sa môj nápad stretol s takou masívnou odozvou, kamaráti moji. Niečo nebolo na stránke „v poriadku“, keďže sa na tejto sociálnej sieti vyskytla i akási „kópia“ článku a tak niektoré Vaše komentáre boli pod článkom pôvodným a iné pod jeho „klonom“, ktorý „vznikol“ o dve hodiny po uverejnení pôvodného textu. Ale to je úplne jedno, píšem to len preto, aby ste neboli prekvapení, ak nenachádzate Vaše komentáre a odporúčania smerujúce k našej „pramennej veci“. :)

Takže, i keď to nebolo vôbec ľahké vybrať z takého množstva prameňov a studničiek tú jednu, nakoniec som si predsa len dovolil jednu označiť. Išlo mi o to, aby to bol prameň ľahko dostupný čo najväčšiemu počtu z nás, ale zase až nie úplne „mainstreamový“, aby sme nemuseli čakať naň„ v rade“, bol ako tak udržiavaný a nespájal sa s ním už akýsi „čarovný príbeh“, teda aby sme neboli v podozrení, že sa chceme na ňom zviezť..:) Z toho všetkého mi vyšiel ako ten najvhodnejší prameň menom BANÍCKY, ktorý sa nachádza v meste Kremnica a o ktorom môžete nájsť viac informácií tu:http://sk.estudanky.eu/647-studnicka-banicky

Tí, z Vás, kamaráti moji, ktorí ste prejavili záujem sa do tohto nášho projektu zapojiť, preto, prosím, urobte čo treba a „zaveste“ práve na tento prameň Váš „torus s kódom dokonalosti“, čím vytvoríme energetické podmienky, ktoré umožnia, aby sa voda načerpaná z tohto miesta mohla stať jeho nositeľom. Prečo a ako sa to stane Vy, ktorých sa to týka, už viete. Všetci ostatní môžu následne už len čerpať benefity, ktoré z toho vyplývajú. Úplne najväčší prospech budú mať tí z nás, ktorí prídu priamo na dané miesto k prameňu, pre všetkých ostatných môžeme jeho účinky sprostredkovať obyčajným prinesením vody, pričom nie je potrebné ju ani priamo piť, ale sa ňou len potrieť. Predpokladám, že do 3-4 dní sa tento článok dostane k väčšine aktívne zúčastnených, a že urobia „kvantový zásah“, a teda už v priebehu tohto víkendu bude prameň v danom smere energeticky aktívny.

Vzhľadom na to, že je toto skutočne cesta, ktorou môžeme aktívne vplývať na zdieľanú realitu a s ňou spojenú kvalitu nášho života, mám v pláne v tejto činnosti pokračovať. Dovolil som si vytvoriť špeciálnu skupinu https://www.facebook.com/groups/1211984558936146/ pod názvom „Matrix Energie – Energetické pramene SK a CZ“, ktorá sa bude podieľať na energetizácii prameňov priebežne ďalej , a že spolu tak postupne budeme vytvárať viac takýchto miest, ktoré sa tak stanú svojou energetickou podstatou „zázračnými“.

Prosím všetkých z Vás, priatelia, absolventi i môjho druhého seminára K.O.T.A.M., či všetci, ktorí máte záujem, aby ste sa do skupiny, v prípade Vášho záujmu, pridali a mohli sme tak túto našu činnosť koordinovať pre prospech všetkých nás ľahšie a účinnejšie. V danej skupine sa totiž vždy len dohodneme na tom, ktorý prameň, či studnička bude ďalšia a urobíme kroky, ktoré sú potrebné, aby sme účinky schopnosti nášho Vedomia priblížili i tým, ktorí sa o „vedomé tvorenie reality“ zatiaľ nezaujímajú. Je pred nami veľa krásnej práce a ja Vám už vopred ďakujem za to, že sme v tom všetci takto krásne spolu.

Prosím Vás zároveň i o to, aby ste mi pomohli svojimi radami, komentármi, postrehmi, ako to celé môžeme urobiť ešte jednoduchšie a lepšie. A Vám všetkým ostatným, ktorí ste na túto stránku „zablúdili“ hoci i dnes len po prvýkrát, si dovoľujem dať do pozornosti výsledok našej spoločnej ľudskej schopnosti tvoriť s Láskou, pre Lásku, lebo my Láskou v podstate všetci SME! Teda, prosím, príďte sa napiť, ak si prajete....:)

Ešte raz ĎAKUJEM!

P.S. Foto studničky je použité zo stránky http://sk.estudanky.eu/uvod

Kristián Tino Beňo