Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
20. Dec 2017
close

Novinky stránky a cesta ako ma roztočiť sťa ringlšpíl.

Tak som trocha „úradoval“ v tieto dni a vyšiel z toho nový vizuál mojej Facebookovej aj tejto webovej stránky. To všetko preto, aby nielen trocha „opekneli“, ale v prvom rade aby bola KONEČNE plnšie využitá ich funkčnosť. Často sa totiž stretávam s tým, že ľudia nechcú „fungovať“ na stránkach sociálnych sietí a práve preto som sa rozhodol, že od teraz budú všetky moje nové články publikované nielen na stránke siete, ale zároveň v tom istom čase i na webe.

Dokonca už začnem využívať aj nástroj „newsletter-u“, prostredníctvom ktorého príde vždy do Vášho emailu informácia, keď bude nový článok publikovaný. Samozrejme, že len vtedy tomu tak bude, ak si to niekto bude priať a do odberu newsletter-u sa zaregistruje v spodnej časti úvodnej stránky http://matrixenergie.sk/ . Kto tak učiní, alebo už v minulosti učinil, dostane emailom avízo vždy, keď bude uverejnený nový článok s témou vedomej tvorby reality, alebo ak zverejním prípadne iné info, ktoré sa „kvantovania“ a mojej práce týka. Áno i vtedy, keď budem zverejňovať nové termíny mojich seminárov, dovolím si o tom zaslať prostredníctvom newsletter-a informáciu a kto si bude priať, bude môcť využiť registráciu sa na seminár vo vopred ohlásenom čase. Nie je tak už viac treba žiadať o zaslanie nových termínov seminárov prostredníctvom extra žiadosti, stane sa tak emailom automaticky práve tým, ktorí sa na odoberanie newsletteru prihlásia, alebo vtedy, ak bol niekto zaregistrovaný na seminár ako náhradník a neuvoľnilo sa miesto naň.

Takže, ešte raz si to dovolím zhrnúť. Ak ktokoľvek z Vás, moji drahí kamaráti, alebo niekto z Vášho okolia, kto sa o vedomé tvorenie reality zaujíma a má záujem o dostávanie aktuálnych informácií k danej téme, stačí, ak sa na mojej webovej stránke http://matrixenergie.sk/ zaregistruje k odoberaniu newsletter-u (na úvodnej stránke úplne dolu) a o všetko ostatné sa už dovolím postarať sám. Výhodou toho celého zostáva, že nebude treba sa prihlasovať na sociálnu sieť, ale článok bude možné si prečítať priamo aj na mojom webe.

Ozaj, a ak napíšete, či sa Vám nový vizuál tejto, či mojej webovej stránky páči-nepáči, budem VEĽMI rád a ak prídete ešte aj s nejakým novým nápadom na ich vylepšenie, tak sa od radosti budem točiť jak ringlšpíl...:) ĎAKUJEM!

Kristián Tino Beňo                                                                                                                                 

www.matrixenergie.sk

www.instagram.com/matrixenergie