Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
30. Aug 2017
close

Technika úžasu

Nech Vás, prosím, neodradí dĺžka textu, ktorý som kresal do minima, aby som šetril Váš čas, no i tak je dlhší, ako obvykle. Verím, že tie dve minúty, ktoré pri čítaní strávite, Vám ušetria hodiny, dni, či možno aj viac času chodenia po lekároch. Dovoľte, aby som Vám predstavil "techniku" ÚŽASU.

Opäť raz jedna veľmi jednoduchá, no o to viac účinná pomôcka na pomoc našim malým, ale keď tak nad tým premýšľam, kľudne aj nám veľkým deťom.  Dovoľujem si upozorniť mojich, už „vediacich“ kamarátov, kvanterov, že aj tento „internetový“ postup je prispôsobený k všeobecnému použitiu i pre ľudí, ktorí nepoznajú kvantovacie princípy v tej komplexnej podobe, ako ich poznáte Vy. Preto Vás prosím o pochopenie a strpenie s tými, ktorí sú v našej veci ešte nie natoľko zbehlými.  A teraz už poďme na to.

Alfou aj omegou zdravého a plnohodnotného vývoja detí je láskavá pozornosť ich rodičov, spojená so všetkým, čo k tomu patrí. Teda s dotykmi, objatiami, rozhovormi, spoločným hraním, či len takým mamko-tatko-deckovským spoločným bytím. O tom asi nemusíme viesť diskusiu. Do koľkých rokov sa však toto všetko deje? Kedy sa dotyky a objatia menia na občasné pohladkanie po hlave, po líci, či dokonca na zauchá, alebo facky? Kedy sa SPOLOČNE strávený čas mení na spoločné pozeranie do svojich nie spoločných telefónov? Skôr, či neskôr, ale časom asi u každého a všade. Alebo aj nie.

Ak máme dieťa vo veku, kedy už maznanie sa s ním mu pripadá „čudné“, či „trápne“, dovoľujem si Vám odporučiť túto jednoduchú pomôcku. Chce to malé sústredenie a zámerné vyvolanie spomienok na čas, kedy ste s úžasom pozorovali Vášho „drobca“ ako sa mrví v postieľke, cmúľa si pritom prštek a anjelsky sa usmieva na tú bohyňu, ktorá sa nad ním skláňa, teda na Vás.  Jednoducho, potrebujeme, aby ste boli aspoň na dve-tri minúty v stave ÚŽASU. Zo začiatku to bude chcieť trocha cviku, po troch, štyroch opakovaniach sa daný stav dostaví okamžite, ako si naň spomeniete. Uvidíte, že tomu bude tak. (Poznámka: Ak je Vám bližší iný spôsob, ako vyvolať emóciu úžasu, kľudne použite ten.)

No a keď už budete v stave úžasu, nechajte, aby si Vaše dieťa ľahlo, áno, prosím, trvajte na tom, aby si ľahlo, prípadne pohodlne sadlo a Vy začnite oboma dlaňami, akoby sa dotýkať toho zázraku, ku ktorému obrátite pozornosť svojho úžasu. Úplne jemne prechádzajte dlaňami po jeho hlave, tvári, ramenách, rukách, postupne aj brušku a nohách. Dotýkajte sa ho ale tak, ako by ste neverili, že sa ho je možné dotknúť. Teda v úžase, možno až v ostychu, ale so snahou sa dotykom presvedčiť, že ten zázrak, je skutočný. Toto robte dovtedy, kým Vám dieťa neujde a veru jój, uvidíte, že ono neujde , alebo jednoducho kým sa Vám v danom stave podarí zotrvať. Určite dve-tri minúty zo začiatku postačia, aby si dieťa na túto „novú“ procedúru zvyklo. Dajte to spolu každý deň a postupne budete spolu s Vašim lekárom vyhadzovať tabletky na alergie, či rôzne chronické ochorenia.

Nebudú sa diať žiadne zázraky, len Vaša vibrácia, ktorú vyvoláte postupom, o ktorom sme hovorili, bude postupne meniť rôzne frekvenčné programy, ktoré sa do našich deťúreniec v priebehu života dostali. Ak Vás v tejto chvíli napadlo, že celé sa to dá urobiť jednoduchšie, teda vibráciou lásky, máte pravdu, ak ju dokážete odovzdať čistú a nezanesenú rôznymi obavami a strachmi. Práve cestou, ako ju opisujem ja, toto riziko je minimálne.

To je všetko, prosím, šírte ďalej, ak uznáte za vhodné, lebo po mnoho „zázrakov“ netreba chodiť do Lúrd, ale len hen, do vedľajšej izby. 

Ďakujem za pozornosť.

P.S. Samozrejme, že nemusí ísť vždy len o matku a dieťa. Tento postup je možné aplikovať i smerom k "cudzím" deťom v rôznych terapeutických zariadeniach. Stačí ho "začleniť" do obvyklých procedúr, ktorými deťom pomáhame sa uzdraviť.