Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
22. Aug 2017
close

Informačná pyramída

Toto Vás bude baviť, aj výrazne môže pomôcť, uvidíte...

O zmysluplnosti tzv. posvätnej geometrie a jej úlohy v našom Vesmíre sa iste nemusím veľa rozpisovať. Nakoniec, v tejto sfére bolo toho už „objaveného“ skutočne dosť a na internete je k dohľadaniu veľa zaujímavých článkov a štúdií viacerých inšpiratívnych „kapacít“, ktoré svoj život zasvätili práve hľadaniu spojení tvaru a energie. Často síce „objavujeme koleso“, čo sa, medzi nami, deje v podstate neustále , ale prečo niečo „znovuneobjaviť“, keď sme na to ako ľudstvo zabudli. No, nie? Ale teraz už priamo k veci.

Možno ste už mali možnosť navštíviť niektorú zo starovekých pyramidálnych stavieb, ktoré postupne „nachádzame“ i mimo ich „obvyklých“ miest výskytu. Alebo ste využili možnosť vyskúšať si účinky i tých „obyčajných“ z dreva, či kovu, ktoré si ľudia budujú na svojich záhradách. Jedno i druhé je určite fajn, no nie každému práve v tejto chvíli dostupné. No a práve o to mi ide.

Pred pár týždňami som si totiž, ležiac doma na posteli, jednoducho predstavil, že ležím uprostred určitej pyramídy a začal som pozorovať, či sa niečo začne diať. Energetická „jazda“, ktorá po pár sekundách začala, bola tak intenzívna, že som ju nedokázal k ničomu, dovtedy zažitému, prirovnať. Výhodou je, že „informácia“, s ktorou danú štruktúru vytvoríme, dokáže skopírovať podmienky, ktoré môžeme meniť podľa ľubovôle a zažiť tak účinky pyramíd z rôznych regiónov, bez potreby kamkoľvek cestovať, či budovať. Upozorňujem, že toto cvičenie je vhodné vykonávať len vtedy, ak Vás nikto a nič nikam nesúri, lebo zážitok s ním často naberá na intenzite až postupne.

Takže, ešte raz. Večer, keď budete ležať v pohodlí svojej postele, niekoľko minút sa len sústreďte na svoj dych a „načúvajte šumu“ uprostred svojej hrude. Následne si s DETSKOU HRAVOSŤOU predstavte, že sa Vaša posteľ ocitla uprostred obrovskej pyramídy a prosím, pozorujte všetko, čo bude nasledovať. Ak máte problémy s danou predstavou, stačí si len trocha poklikať na internete a jej obyčajnú „foto“ štruktúru potom prenesiete do informačného poľa tou jednoduchou cestou, o ktorej píšem vyššie. Kľučové je, aby ste VEDELI, ktorú pyramídu svojim vedomím „projektujete“, lebo to jej dodá všetky potrebné atribúty, ktorými fyzická stavba disponuje a na základe ktorých je činná.

Prosím, zbytočne to akokoľvek nekomplikujte, len urobte to, čo píšem a uvidíte, ako významne dokáže tento prvok ozvláštniť zážitok „bytia“ v spojení so všetkým benefitmi z toho vyplývajúcimi. A že si takto môžete „vybudovať“ pyramídu hoci i nad Vašim celým domom, o tom sa už, hádam, nemusím ani viac rozpisovať. Náklady sú nulové, efekt masívny. No, veď to už pocítite sami...

P.S. Samozrejme, že ak máte možnosť ísť do pyramíd priamo fyzicky, netreba sa tohto zážitku vzdať, aspoň budete mať možnosť porovnať. 

Ďakujem za Vašu pozornosť.