Na týchto webových stránkach používame len základne cookies pre správne fungovanie stránok.
18. Júl 2017
close

Ako na mimotelové zážitky

Túžite po mimotelovom zážitku? Výborne, tak Vás pozývam na môj seminár, kde Vám ukážem ako na to a kde Vám odovzdám aj rady, ako si navždy nastaviť svoj život........bla, bla, bla.... Jasné, žartujem, nikam nechoďte, celé to dokážeme spolu v priebehu pár minút a z pohodlia Vášho domova. Aj to totiž súvisí s vedomým tvorením reality. Tak poďme na to.

Čo je to „vedomie“? Je tvorené našim mozgom, alebo sídli v našom v srdci? A je vôbec viazané na naše telo? Mávame mnoho takýchto a podobných otázok a existuje veľa variant rôznych odpovedí. Možno až polovica „ezoterických“ kníh sa zaoberá hľadaním riešenia tohto rébusu. Kľúčovými sa stávajú svedectvá ľudí, ktorí zažili klinickú smrť, pričom viacerí si z tohto zážitku prinášajú skúsenosť, ktorá hovorí, že smrťou sa nič nekončí a teda, že vedomie nie je viazané na naše telo. Nie však všetci, sú aj takí, ktorí si na nič „výnimočné“ z pobytu v danom stave nepamätajú a tak na definitívnu odpoveď, ktorá skôr, či neskôr príde, si musíme väčšina ešte počkať. A pritom stav „oddelenosti“ od tela môžeme zažiť úplne všetci v priebehu pár minút. Ako na to? Ako obvykle, jednoducho. 

Prosím, sadnite si pohodlne do kresla, ktoré má operadlo i obojstranné opierky na ruky. Jednu z Vašich rúk, to je jedno ktorú, zohnite v lakti pred svoj hrudník a predstavte si, že v nej držíte hoci jablko. Skutočne pootvorte dlaň, ako by ste to jablko držali a pomaly s ním vystrite svoju ruku nad hlavu. Na moment ju tam podržte, sústrediac sa na jablko vo svojej dlani. Po 10-20 sekundách si predstavte, ako to jablko vešiate do prázdneho priestoru nad sebou, do ktorého je Vaša ruka vystretá a prázdnu dlaň vráťte do svojho lona späť k druhej ruke. Vaša pozornosť nech ale zostáva stále upretá na „jablko“ zavesené v priestore. Ak počas tohto procesu prídu akékoľvek myšlienky, je to úplne fajn, Vy sa naďalej hlavne sústreďte na jablko nad Vašou hlavou. Už po pár minútach začnete pociťovať zmenu stavu Vášho vedomia, ktoré akoby začalo opúšťať Vaše telo a rozpúšťalo sa v priestore. A kam to až necháte zájsť, záleží už len každom z Vás.

Tradááá, sami sa takto krásne presvedčíte, že VEDOMIE nie je niečo, čo je naviazané na naše telo a že to je len fyzickým prostriedkom, ktoré v súčinnosti práve s vedomím, dokáže tvoriť fyzickú realitu nášho 3D Vesmíru. Pre mojich priateľov kvanterov to iste nie je nič nové, ale pre "ostatnú verejnosť", možno takýto „drobný“ osobný zážitok bude impulzom k tomu, aby sa začali bližšie zaujímať o svoje schopnosti a možnosti, ktoré z toho vyplývajú. 

Ďakujem za Vašu pozornosť, priatelia.